Min nya kompis heter Fresnius

juni 18 Kommentarer inaktiverade för Min nya kompis heter Fresnius Category: Dialys

Fresnius dialysmaskin

Min nya kompis - Fresnius dialysmaskin

Ja, så kom beskedet. Det är dialys som gäller för nu är njurarna riktigt dåliga och hela kroppen påverkas så negativt av förgiftningen. Jag har mått rejält dåligt senaste veckorna och nu känns det som en stor lättnad att jag får hjälp. Snart kommer jag att må bättre.

Det blir nog inte helt lätt att vänja sig vid att sitta vid kompisen dialysmaskinen tre timmar åt gången, fyra dagar i veckan. Men det kommer att dramatiskt öka min bloggfrekvens. Till att börja med är jag sjukskriven under resten av juni och hela juli vilket känns skönt för nu behöver jag vila upp mig på alla sätt.

På bilden ser du min dialysmaskin som står på självdialysen på Länssjukhuset i Kalmar. Jag ska lära mig att sköta den själv men utbildningen kommer att ta många veckor, kanske månader. Man får ta ett steg i taget. Tur att jag gillar elektroniska prylar 🙂

Share

Comments are closed.