Alla är på väg till Öland

juni 24 Kommentarer inaktiverade för Alla är på väg till Öland Category: Sett och hört!

Ölandsbron

Alla vägar bär till Öland

… utom jag som ligger i soffan med huvudvärk. Inte vet jag, men en timma in på dialysen kommer huvudvärken smygande och sedan eskalerar den resten av dagen. Ska det vara så? Trots att jag har sovit någon timma märker jag ingen förbättring.

Trafiken till Öland var intensiv redan mitt på dagen när jag körde från sjukhuset. Jag kom i ett stim på motorvägen där alla körde typ 70 och svängde av mot Ölandsavfarten. På något sätt kändes det härligt att alla vill hit. Att vi har något att erbjuda resten av Sverige. Sally och jag ska köra ner till Karlshamn istället och fira midsommar med Madde, Kent, Helene och Peter plus ungdomar och hundar. Och vi ska sova på hotell och ta det riktigt lugnt. Hoppas Spotify klarar sig själv på balkongen medan vi är borta.

Foto: Stefan Sundqvist

Share

Comments are closed.