Sommarlovsdagarna

juli 20 Kommentarer inaktiverade för Sommarlovsdagarna Category: Dialys, Här är mitt liv!

Hästar och flickor

Hästarna på Bäckaryd och flickorna

Vi har sommarlov! Nu börjar sommarlovskänslan också att infinna sig. Jag mår lite bättre och kroppen verkar trivas hyfsat bra med dialysen. Stundtals känner jag mig riktigt pigg.

Ganska ofta får vi träffa Erika som kommer antingen till sjukhuset eller till Bäckaryd. Det är lyxigt. Och i söndags var vi och hälsade på hos Mattias och Erika för att inspektera deras nya mysiga lägenhet.

Hästarna tycker det är jobbigt med värmen och insekterna. Vi måste ta in dem på morgonen och först framåt sextiden på kvällen kan vi släppa ut dem igen. Spotify väntar på att jag ska bygga en utehage till henne och det kommer väl att hända vilken dag som helst.

Share

Comments are closed.