Hälsans stig

november 09 Kommentarer inaktiverade för Hälsans stig Category: Dialys, Här är mitt liv!

Nåväl, lite krokig är stigen. Men spännande! Nu har jag kanske fått en magdiagnos och testar därför glutenfri kost från och med ungefär nu. Känns lite trist att försaka stuvade makaroner, rostat köpebröd, kalaspuffar med mera. Ja, kalaspuffar känns för närvarande värst. Filmjölk med kalaspuffar. Reklamjingeln på 80-talet: ”Ho, ho, här kommer jag med puffar som är rostade i hooooooonung”.
På dialysen idag är det nu (klockan 14.40) väldigt lugnt – bara Micke och jag kvar. Jag har det ganska bra eftersom jag äntligen har fått min nya stol+bord från Kinnarps. Det är jobbet som har ordnat detta. Ska försöka slänga in en bild här så småningom.
I morgon har jag en ledig dag och då blir det däckbyte igen, denna gången är det släpet som ska få på vinterhjulen. Resten av dagen blir det förhoppningsvis IKEA-shopping och hemmapyssel. Baka något glutenfritt kanske?
På bilderna syns höstfärgade lärkträd, kärt Bäckarydsbesök och härlig retropuffkartong.

Share

Comments are closed.