Vinterstig

november 30 Kommentarer inaktiverade för Vinterstig Category: Dialys, Här är mitt liv!, Sett och hört!

Fick en promenad i solen idag, det var över förväntan skönt. Nästan så att jag blev glad! Visserligen bara på väg från en klinik till en annan på sjukhuset men för mig nästan lika overkligt som en månpromenad.

Några vintersaker som jag tycker om:

 • Promenera i naturen
 • Glögg
 • Smällkarameller
 • Hyacinter

Några vintersaker jag inte tycker om:

 • Kyla
 • Kylarproblem
 • Kylarvätska
 • Kylväska (eller jo, jag har inget emot kylväska men det passade på något sätt bra in i listan)

Rapport från torpet:

 • Man kan inte öppna grinden för låset är fruset
 • Man kan inte köra in på gården för det är en meterhög snövall framför infarten
 • Man kan inte vattna hyacinterna för vattnet i hinken INOMHUS är fruset
 • Man kan inte gå in i lilla stugan för det är istappar i vägen

Rapport från dialysen:

 • Adventsstjärnan lyser bara 30 minuter åt gången för det är en timer på uttaget
 • Det sämsta bordet har jag fått idag, om man har matbricka och blodtrycksmanschett där så blir bordet fullt
 • Min maskin idag heter Budha
 • Tack vare min rumskompis Anders fick jag se samma avsnitt av ”Fråga Doktorn” på SVT1 för tredje gången. Jo, jag får skylla mig själv som tittade på det två gånger igårkväll, vet inte riktigt hur det gick till…. (somnade i soffan?)…
Share

Comments are closed.