Dan före dan före dan före dopparedan

december 21 Kommentarer inaktiverade för Dan före dan före dan före dopparedan Category: Dialys

Årets jul skulle behöva vara extra vilsam och varm. Istället är det så stressigt eftersom hela dagarna går åt till dialysen och på kvällen är jag helt slut och måste gå och lägga mig helt absurt tidigt. Klapparna är nästan klara i alla fall. Men julgodis och kakor är inte fixade. Och i morgon får jag gäster och inför deras besök måste jag handla lite råvaror så att jag har något att bjuda på.

I eftermiddag ska jag först och främst gå till doktorn på infektionsmottagningen för att reda ut en gammal sjukdomshistoria från 22 år sedan. Detta för att Sahlgrenska vill ha allting klart för sig innan jag kommer upp på listan. Att få en ny njure känns just nu ganska avlägset. Att sitta här och dialysa i fem, sex år till känns också avlägset. Får inte ihop det i huvudet.

Sedan ska jag ner på stan och förhoppningsvis få en parkeringsplats nära Electroluxbutiken. Där ska jag hämta min blivande bakmaskin. Den ska hjälpa mig att baka glutenfritt bröd så att jag äntligen kan få äta annat bröd än knäckebröd.

Nåväl. om jag kommer hem med energi kvar så tänker jag baka kokos-godis och marshmallows-fudge. Och knäck är också beställt. På torsdag packar vi ihop oss och åker till Båstad.

Trött nu.

Share

Comments are closed.