Ledig torsdag

april 07 Kommentarer inaktiverade för Ledig torsdag Category: Här är mitt liv!

Jag är ledig idag och har ägnat mig åt att slösa bort pengar på förmiddagen. Nytt pulver till laserskrivaren och andra fynd på Björsells (fd.). Påskharar mm på Lidl. Och kött mm på Maxi.

På Lidl blev jag förvånad över att två unga personer i personalen högljutt gick omkring bland kunderna och diskuterade hur dåligt det var att jobba där och hur de överordnade inte respekterade dem för deras goda arbetsinsats. Som om man inte visste vad man gav sig in på om man började jobba där. Jag förstår inte hur man som anställd kan gå omkring och trasha sin arbetsplats? Skulle inte vem som helst av oss kunder kunna varit en representant från arbetsgivarsidan?

Men nu ligger jag i soffan – som omväxling är det arbetsrumssoffan som gäller – och slösurfar lite grand. Dagens aktuella shoppingsurfning är kläddnypor. Ni kanske inte har märkt det men de som säljs i svenska varuhus har blivit så fruktansvärt dåliga att de knappt håller en säson på tvättlinan. Men, som allt annat, detta kan man enkelt lösa genom att beställa från Europa! Heja näthandeln.

Nu ska jag upp och städa lite grand och sedan blir det förhoppningsvis en stund tillsammans med symaskinen. En hedvigklänning.

Share

Comments are closed.